arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Videot e ruletave

Si të luaj ruletë
Mëso se si të luash ruletë me ndihmën e kësaj ligjërate . Ne do të të mësojmë se si të bëhesh lojtar rulete
Si të fitoj në ruletë
Shikoje video-ligjëratën se si të fitosh në ruletë. Merrni këshilla themelore strategjike që t'I rrisni shanset e fitimit.
Variacionet e ruletës
Mësoni të gjitha rreth stilit Amerikan dhe stilit të ruletës Europiane, si dhe variacione të reja të ruletës.

Me shumë variacione të ruletës, të tilla si ruleta Amerikane dhe ruleta Europiane, njeriu nuk has në ndonjë problem në gjetjen e zgjedhjes së përkryer. Edhe pse më së shumti varet nga pëlqimet tuaja, loja Europiane është më e lehtë në krahasim me atë Amerikane, kështu që nëse ju jeni të ri në fushën e lojrave ruletë atëherë luani versionin Europian të ruletës. Loja e ruletës varet tërësisht mbi faktin se ku do të bie topi dhe se a jeni me fat, e pastaj ju mund të bëni para të mëdha vetëm duke shikuar topin që kryen xhiro rreth ruletës. Ka shumë lloje të ruletave në internet, dhe ju duhet të zgjedhni atë që i përshtatet preferencave tuaja.