arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Ruletë amerikane

X
Luaj në Kazino
Sapo fitoi!
jose1810 $ 8 500
papen11a $ 6 500
HighSensat $ 4 900
Pagesa e ruletës Amerikane:
BastPagimMundësi
Straight up35:12,60%
Split17:15,30%
Street11:17,90%
Corner8:110,50%
Six Line5:115,80%
Column2:131,60%
Dozen2:131,60%
Even/Odd1:147,40%
Red/Black1:147,40%
High/Low1:147,40%

Ruleti kërkon nga lojtarët e saj që të përdorin një strategji të veçantë për të fituar apo disa strategji. Ju mund të humbni bastin tuaj, ose ju mund të përfitoni nga ato patate të skuqura. Në çdo rast, ju duhet të dini të luani ruletë dhe të dini çdo strategji fituese. Përndryshe, ruleti nuk do të ju jap ndonjë përfitim të basteve në timonin e saj rrotullues. Ruleta është shumë e bukur. Ju mund të rrini duke luajtur ruletë në internet përmes një loje online të ruletës. Loja në internet Ruletë gjithashtu kërkon përdorimin e duhur të strategjisë së ruletës. Është e nevojshme që ju të kuptoni çdo strategji të ruletës për të fituar së bashku me strategjinë e kazinove online të ruletës.