arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Ruletë evropiane

X
Luaj në Kazino
Sapo fitoi!
mrokar2 $ 8 000
McDollars $ 6 600
Sumec68 $ 3 100
Pagesa e ruletës Europiane.:
BastPagimMundësi
Straight up35:12,70%
Split17:15,40%
Street11:18,10%
Corner8:110,80%
Six Line5:116,20%
Column2:132,40%
Dozen2:132,40%
Even/Odd1:148,60%
Red/Black1:148,60%
High/Low1:148,60%

Ruleta është loja më ikonike në kazino, dhe versioni i saj Amerikan në tryezë është I popullarizuar. Kur luan ruletë gjithqka që ka rëndësi është, topi të përshtatet me fatin tuaj. Juve u kërkohet aftësi për të fituar në ruletë. Bota e fatit sillet rreth vendosjes së basteve, duke fituar baste dhe duke humbur baste. Ne mund të themi se bastet luajnë një rol të rëndësishëm këtu. Lojtarët që luajnë lojë falas ruletë e bëjnë këtë për argëtim. Ju duhet të dini të gjitha rregullat e ruletës. Rregullat e ruletës janë të thjeshta. Ju duhet të jeni të sigurtë që të ndjekni rregullat e ruletës. Ju mund të luani ruletë jashtë në një kazino të vërtetë duke u bashkuar me më të mirën ruletë në internet. Shumë kazino përdorin gjenerues numri të rastit për ruletë. Fitorja juaj varet nga fati dhe rregullat. Numrat janë zemra e ruletës, dhe në qoftë se ju ndiqni rregullat dhe nuk i thyeni ato, ju do të fitoni.